1. Air Beralkali antioksidan yang kuat adalah sumber anti-oksidan yang hebat. Ia membantu melindungi tubuh anda dari pelbagai penyakit yang boleh menyebabkan masalah kesihatan yang serius.

2. Mengimbangkan tahap pH badan Air alkali membantu meneutralkan tahap asid dalam badan. Walaupun ia berfungsi paling baik sebagai langkah pencegahan, orang yang menghidap penyakit atau penyakit boleh minum air alkali untuk membantu mempercepat proses pemulihan.

3. Menggalakkan penghidratan yang lebih baik Air alkali mempunyai kandungan molekul yang lebih kecil menjadikan badan lebih mudah menyerap.

4. Menyahtoksin badan Meminum air alkali akan membantu membersihkan toksin yang boleh menyebabkan tubuh anda menghidap penyakit dan penyakit. Minum air dan makan makanan yang sihat dengan banyak buah dan sayur akan membantu detoks.

5. Meningkatkan sistem imun Menjaga badan kita dalam keadaan lebih beralkali akan meningkatkan sistem imun. Ini adalah kesan semula jadi untuk meneutralkan radikal bebas dan membantu membersihkan badan kita.

6. Berat badan Air alkali secara semula jadi meneutralkan asid di dalam badan. Minum air alkali banyak membantu mengurangkan berat badan kerana simpanan lemak berkurang.

7. Jimat lebih banyak wang dengan Air Beralkali Pertimbangkan kos makanan tambahan selama bertahun-tahun, melabur mesin air alkali akan mempunyai akses seumur hidup ke antioksidan yang akan membantu menjaga kesihatan anda!