1

Sebelum saya berfikir untuk membeli 1 unit penapis air untuk saya gunakan tetapi masalahnya saya bingung apakah jenis penapis air yang harus saya dapatkan yang sesuai untuk keperluan saya dan keluarga. Terima kasih kepada wakil BSVTECH kerana mereka membantu saya menyelesaikan kekeliruan saya selama ini.

Mrs. Flora – Inanam, Sabah

8

Saya tinggal jauh dari bandar dan itulah halangan utama bagi saya dan keluarga untuk memiliki sistem penapisan air. Wakil penjualan penapis air dan juruteknik tidak bersedia melakukan pemasangan dan perkhidmatan susulan walaupun saya bersedia membayar harga yang cukup tinggi. Menurut saya, kumpulan BSVTECH dan wakil jualan dengan ikhlas memberikan nilai tambah kepada saya dan keluarga melalui cara kerja mereka.

Mr. Sauli – Pitas, Sabah.

10

Saya pernah membeli banyak jenama penapis air sebelum ini tetapi tidak ada yang tahan lama. Wakil jualan dari BSVTECH memberi saya pelajaran berharga bahawa bukan jenama yang penting terutamanya, tetapi perkhidmatan susulan selepas proses pembelian adalah kunci kepada daya tahan penapis air.

Mrs. Justina Ester – Inanam, Sabah.

7

Apa yang paling saya gemari dengan produk dan perkhidmatan BSVTECH adalah lokasi mereka tidak jauh dari tempat tinggal saya. Ini memudahkan untuk mendapatkan alat ganti dan dan perkhidmatan susulan untuk hari-hari yang akan datang. Syarikat lain berasal dari luar Sabah.

Mr. Wong – Keningau

2

Sebelum ini saya mempunyai keraguan untuk membeli penapis air kerana sumber air saya tidak dirawat (air sungai). Saya membuat keputusan untuk memasang penapis air dari BSVTECH setelah banyak rakan saya mengesyorkan saya mencuba kerana mereka menggunakan sumber air yang sama. Hingga hari ini saya telah menggunakan produk BSVTECH selama hampir satu tahun dan tidak ada masalah sama sekali.

Mrs. Willma – Tamparuli, Sabah.

4

BSVTECH memberi saya peluang untuk memiliki mesin penapis air tanpa perlu mengikat kontrak lama. Syarikat lain yang menawarkan kontrak selama lima tahun dan bagi saya ini membebankan. Kepada mereka yang tidak suka terikat dengan kontrak lama BSVTECH adalah pilihan terbaik anda.

Mrs. Edlina Edward – Inanam, Sabah

9

Saya rasa jenama popular adalah penentu segalanya sehingga wakil jualan dari BSVTECH menjelaskan kepada saya bahawa jenama terkenal bukanlah jaminan. Perkhidmatan susulan selepas itu yang paling penting, saya tidak mempunyai alasan untuk menolak pakej perkhidmatan yang ditawarkan BSVTECH kepada saya.

Mrs. Villi – Tombovo, Putatan

6

Saya jenis yang suka minum banyak air dan air sejuk inilah yang membuatkan saya berpuas hati. Air yang dihasilkan oleh penapis air BSVTECH sangat sejuk seperti air yang mengalir dari gunung Kinabalu.

Mr. Mohd. Zeelah – Pamalan, Keningau

5

Saya mahukan penapis air yang senang digunakan, tahan lama dan paling penting yang tidak menggunakan elektrik. BSVTECH memberi saya banyak pilihan dan ini membantu pelanggan seperti saya. Saya akan sentiasa menyokong syarikat-syarikat yang memberikan nilai tambah terutama kepada warga Borneo.

Mr. Volorian – Kg. Sinungkalang, Tambunan

3

Akhirnya saya dan keluarga berpeluang memiliki mesin penapis air sendiri. Saya tidak dapat membayar secara tunai, sebab itulah saya harus menggunakan kaedah sewa beli tetapi syarikat lain memerlukan banyak dokumen yang sukar untuk saya lengkapkan. Terima kasih kepada BSVTECH kerana memberikan syarat minimum untuk saya membeli mesin penapis air melalui kaedah sewa beli.

Mrs. Haryanti – Telipok Ria, Sabah