Pakar Penapis Air Borneo

BSVTECH – produk inovatif yang diimport dari Korea, adalah salah satu jenama terkenal di bawah BSVTECH CORP TRADING, yang ditubuhkan pada tahun 2015. Kami telah berdedikasi untuk memberikan pembersih air berkualiti dan ekonomik kepada orang ramai untuk menyediakan air minuman yang paling murni dan segar jika tersedia di mana sahaja dan bila-bila masa.

BSVTECH GROUP mengkhususkan diri dalam bidang penyaringan air, pemurnian dan sistem pengeluaran dan komponen yang berkaitan untuk kegunaan kediaman dan perindustrian.

Produk kami merangkumi semua jenis sistem penyaringan Titik Masuk (POE) dan sistem pemurnian dan pengeluaran Titik Penggunaan (POU).

Kepakaran kami merangkumi mengenal pasti sumber air di mana kami dapat memberi nasihat mengenai model sistem pemurnian mana yang sesuai untuk pelanggan kami

Oleh kerana kami sendiri menyediakan produk yang berkaitan dengan air, kami benar-benar memahami kehendak mendalam pelanggan kami dan kami yakin bahawa perkhidmatan kami akan dapat memberi nilai tambah kepada kesihatan pelanggan kami.

Inspirasi dari Korea Mencerahkan Kesejahteraan

Dengan pertumbuhan yang luar biasa dalam masyarakat yang mementingkan kesihatan hari ini, teknologi canggih dari Korea dalam sistem pemurnian telah mendorong kita untuk membawa dan memberikan produk kesihatan dan kesejahteraan yang unik dan premium ke pasaran tempatan melalui jenama – BSVTECH.

BSVTECH bertujuan untuk menyampaikan teknologi canggih Korea yang paling bersih, suci dan istimewa dalam sistem pemurnian untuk memberi pencerahan kepada pengguna tempatan.

Visi

Di pasaran yang sangat kompetitif pada masa kini, menyediakan penyelesaian yang berguna dan dapat dilaksanakan adalah sangat penting. Menyedari hal ini, kami berkomitmen untuk memuaskan kepuasan pelanggan dengan memberikan penyelesaian dengan harga yang kompetitif dan nilai yang tidak berkompromi.

Kami terus berusaha untuk meningkatkan reka bentuk, kualiti produk dan sokongan pelanggan kami. Kami menyedari bahawa pekerja kami adalah pendorong yang membolehkan kami memberikan nilai secara konsisten kepada pelanggan kami. Kami komited untuk menyediakan pekerja dengan persekitaran yang konduktif untuk memberikan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan kami. Melalui penyampaian produk dan perkhidmatan ini, kumpulan BSVTECH terus mencipta nilai untuk pekerja dan pemegang saham sekarang ke masa depan.

Kami percaya bahawa akses ke air bersih adalah hak asasi manusia. Oleh itu, sebahagian daripada misi kumpulan kami adalah untuk memastikan bahawa produk kami mampu dimiliki oleh semua orang di dunia. Kami mencapai kecekapan kos yang maksimum ini sehingga kami dapat meneruskan penjimatan yang kami peroleh kepada pelanggan kami.

Misi

Pernyataan misi kami menyokong dan membimbing visi kami untuk mencapai pengiktirafan sebagai jenama bertaraf dunia untuk industri sistem penapisan, pemurnian dan pengeluaran air. Berikut adalah sekumpulan prinsip yang akan kami tegakkan dan praktikkan:

  • Pelanggan kami adalah aset syarikat terpenting kami dan kami komited untuk memenuhi keperluan mereka.
  • Sumber syarikat yang paling penting dan dihargai adalah kakitangan profesional, teknikal dan sokongan kami yang terlatih dan berpengalaman; dan kami akan menyokong matlamat dan keperluan pekerja kami.
  • Projek kami akan dilaksanakan dengan menggunakan standard tertinggi dalam latihan dengan memberi penekanan pada kualiti, kos dan masa.
  • Kami komited untuk terus maju di bidang teknologi, dan dalam penyelidikan dan pengembangan untuk mencapai kelebihan daya saing dalam perniagaan kami.
  • Kami akan memastikan pertumbuhan dan kecergasan kami dengan memperluas perkhidmatannya, dan mendirikan pejabat baru di kawasan geografi lain untuk menyokong pelanggan baru dan sedia ada